top of page
Puresys.jpg

Welkom bij Puresys

Hoogtechnologische luchtfilters en luchtreinigers

Blue Skies

Luchtreiniging en luchtzuivering thuis, op het werk en onderweg

Puresys biedt een divers aanbod hoogtechnologische luchtfilters die geïnstalleerd kunnen worden in woningen, kantoren, winkels, scholen, en ook in voertuigen. Bovendien bestaat er een draagbaar model voor gebruik onderweg, op reis, in hotelkamers,...

Onze technologie is gebaseerd op een elektro- en chemische katalyse met gebruik van isotropisch koper en titaandioxide metaalschuim in combinatie met UV-licht. De hoogwaardige luchtfilters van Puresys combineren uitstekende resultaten met een eenvoudige werking, grote efficiëntie en uitstekende kosten-batenanalyse. U krijgt een luchtkwaliteit die weinig andere luchtfilters behalen.

Puresys garandeert weldadige lucht voor een gezond huis, een stimulerende schoolomgeving, of een productieve werkvloer.

Meten = weten

Huma.png

Huma luchtkwaliteitsmeters geven u snel en accuraat alle nodige gegevens over de kwaliteit van de lucht die u inademt.

Vooral mensen met ademhalingsaandoeningen zoals astma of emfyseem hebben baat bij een hoge luchtkwaliteit. Maar dit is ook voor iedereen een belangrijke factor in algemene gezondheid en welbevinden. Een te hoog CO2-gehalte in de kamer kan, bijvoorbeeld, leiden tot concentratieverlies en hevige hoofdpijn.

De toestellen van Huma geven u snel zekerheid over de luchtkwaliteit in de ruimte waar u zich bevindt.

De HI-150 is een draagbaar toestelletje dat makkelijk kan meegenomen worden op reis. De HI-300 is een vast toestel dat waakt over de luchtkwaliteit in zelfs grote ruimten. Bovendien kan u via een app en wifi-verbinding tot 100 sensoren controleren.
 

Wees altijd zeker. Adem met vertrouwen.

De waarde van schone lucht

Het Health Effect Institute stelt in haar uitvoerig rapport State of Global Air 2018 dat 90% van de wereldbevolking lucht van slechte kwaliteit inademt, zowel op straat als op het werk en zelfs thuis.

Dit kan leiden tot ernstige aandoeningen van de luchtwegen en longen, zoals kanker, astma, emphyseem,… Maar ook hoofdpijn, gebrek aan concentratie of energie en andere symptomen zijn terug te voeren naar een slechte luchtkwaliteit.

De huidige regelgeving voorziet dat kantoorgebouwen, scholen, hospitalen en andere publieke gebouwen moeten beschikken over luchtfilters tot HEPA-niveau. Deze filteren alle vuil en stofdeeltjes uit de lucht, maar doen niets aan bacteriën, virussen, schimmels, schadelijke gassen en ozon. Het probleem wordt nog erger wanneer in rekening gebracht wordt dat bacteriën zich kunnen vormen in de leidingen van de airco of op luchtroosters, waardoor ze door de ventilatoren verder worden verspreid.

De Puresys luchtfilters verwijderen niet alleen alle vuil, pollen en het fijnste stof uit de lucht, maar ontsmetten de lucht ook, waardoor eveneens alle bacteriën, virussen en gassen geen kans meer krijgen.

Puresys-luchtregeneratie-luchtfilters-home-3.jpg

Certificaten

Puresys beschikt over verschillende ISO-certificaten, het Europese CE-veiligheidscertificaat en vele andere.
 

De kwaliteit van luchtzuivering die Puresys biedt, maakt deze luchtfilters geschikt voor gebruik op de meest gevoelige plaatsen, zoals scholen, ziekenhuizen (inclusief operatiezalen), laboratoria,… en voor mensen met ernstige allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen.

bottom of page