top of page
Turquoise Sky

ONZE
TECHNOLOGIE

Hoog­techno­logische lucht­filters en lucht­reinigers

Onze technologie

Puresys luchtfilters maken gebruik van de wereldwijd gepatenteerde AIR MAGIC-technologie. Dit systeem voor luchtfiltratie en -ontsmetting werd door de R&D-afdeling van Puresys ontwikkeld. Het doel was een luchtzuiveraar te produceren die niet enkel de kleinste vuildeeltjes uit de lucht filtert, maar ook bacteriën, virussen, schimmels, chemische gassen en ozon uit de lucht haalt en slechte geuren neutraliseert.

Deze technologie is gebaseerd op een elektro- en chemische katalyse met gebruik van isotropisch koper en titaandioxide metaalschuim in combinatie met UV-licht.

Alle toestellen in het Puresys-gamma zijn voorzien van een drievoudige filter die zelfs de kleinste verontreiniging uit de lucht haalt. Vervolgens ondergaat de lucht een proces van 11 stappen, waarin bacteriën en virussen worden verwijderd in een kettingreactie van elektro- en chemische katalyse, chemische gassen en geuren worden afgebroken met nanokatalysatoren en UV-licht, en ozon met een speciale katalysator wordt verwijderd.

De AIR MAGIC-technologie van Puresys garandeert een luchtkwaliteit die weinig andere luchtfilters op de markt behalen. De meeste andere luchtreinigers filteren enkel de stofdeeltjes uit de lucht, maar doen niets tegen bacteriën, virussen, schimmels, chemische gassen of de ozon die voortgebracht wordt door vele elektronische apparaten.

De filters van Puresys daarentegen zuiveren alles uit de lucht, in die mate dat de toestellen geschikt zijn voor luchtzuivering en -ontsmetting in laboratoria en ziekenhuizen, inclusief operatiekamers.

Weldadige lucht voor een gezond huis, een stimulerende schoolomgeving, of een productieve werkvloer.

Puresys-luchtregeneratie-luchtfilters
STAP 01

3 lagen perfect gezuiverde lucht

  1. Wasbaar filter van polyurethaanschuim: verwijdert stof, (dieren)haren, pollen en geurtjes

  2. Actief koolfilter: filtert sigarettenrook en geurtjes uit

  3. HEPA-filter: verwijdert fijn stof, schimmels en vluchtige organische stoffen

Puresys-luchtregeneratie-luchtfilters
STAP 02

11 stappen van sterilisatie, ontgeuring en afbraak van schadelijke gassen door elektro- en chemische katalysatoren met behulp van isotrope koper- en titaniumdioxide-metaalschuimen gecombineerd met UV-licht.

 

- Antibacterieel filter, blokkeert elektromagnetische straling, verwijdert allergenen, schadelijke gassen en geuren

- Sterilisatie van organisch materiaal, afbraak van schadelijke gassen en ontgeuring door middel van oxidatie door optische reactie op UV-licht en zeer efficiënte katalysator.

- Steriliseert bacteriën en micro-organismen

- Verwijdert ozon, koolmonoxide, formaldehyde, stikstofoxide, ethyleenoxidegas

- Verwijdert antibiotica, slechte geuren en fijne stofdeeltjes

- Wereldwijd gepatenteerd ozonvrij, stikstofvrij filter met negatief geladen ionen; breekt geuren af en verhoogt de immuniteit en het welzijn

bottom of page