top of page
Turquoise Sky

WELKOM BIJ PURESYS

Hoog­techno­logische lucht­filters en lucht­reinigers

Over Puresys

Puresys zag het levenslicht in de industriezone voor technologie en Research & Development in Daejong, Zuid-Korea. De Daedeok Innopolis werd gesticht als deel van de grote structurele investeringen die de overheid van Korea sinds de jaren 1970 doet in R&D en technologie. Door dit blijvende engagement behoren de universiteiten, researchinstituten en technologiebedrijven in Daedeok vandaag tot de wereldtop.

Puresys Company ltd. vormt sinds zijn oprichting in 2006 de voorhoede in hoogtechnologische luchtfilters en luchtreinigers. De toestellen filteren niet enkel alle vuildeeltjes uit de lucht, maar ontsmetten de lucht ook van alle bacteriën, virussen, schimmels, chemische stoffen,… Bovendien gebruikt dit milieubewuste bedrijf uitsluitend ecologisch verantwoorde, duurzame technologie.
 

Het probleem van luchtverontreiniging in Azië is welbekend. De vraag naar kwalitatieve luchtzuiveraars is er dus groot. De hoogwaardige luchtfilters van Puresys combineren uitstekende resultaten met een eenvoudige werking, grote efficiëntie en uitstekende kosten-batenanalyse. Het bedrijf groeide dan ook snel uit tot een van de grote spelers op de markt. De luchtfilters zijn overal in Zuid-Korea te vinden, ook in heel wat overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, laboratoria,…

Lab Grown Meat

De Belgische onderneming Ekorika bvba was reeds 20 jaar lang actief in de import en verkoop van waterfilters uit Zuid-Korea toen de eerste contacten met Puresys werden gelegd in 2015 op een evenement van de technologiesector in Daejong. Op dat moment kende het Zuid-Koreaanse bedrijf weinig export, en geen buiten Azië.
 

Ekorika en Puresys kwamen tot een overeenkomst: als agent in België zou Ekorika de luchtfilters importeren vanuit Zuid-Korea en op de markt brengen in België, Nederland en Luxemburg.
 

Sindsdien veroveren deze luchtfilters Europa. De hoge kwaliteit en technologie die de concurrentie ver achter zich laat, verzekeren Puresys van een steeds groter marktaandeel. Op korte termijn zullen ook andere Europese landen een vertegenwoordiging krijgen, en er zijn plannen om ook naar de Verenigde Staten uit te breiden. Voor Puresys ligt de weg naar de toekomst wereldwijd open.

bottom of page